TA-Owl-120x70
3497 Reviews
Gekleurde huisjes in willemstad

Hotelhotspots: de beste plekken voor je vakantie op Curaçao

Wil jij op vakantie naar Curaçao en ben je benieuwd wat de beste plekken zijn om in een hotel te verblijven? Dit eiland biedt luxe, natuur, stranden en een geweldige keuken waar je geen genoeg van zult krijgen. Curaçao is een zeer geliefd eiland onder de Nederlanders. Waarom dat zo is? Dat moet je zelf maar ontdekken! Wij helpen je om te bepalen waar je wilt verblijven.

 

Jan Thiel

Heb je zin in een vakantie op een luxe resort? Of wil je een villa huren met een groep vrienden? Dan is Jan Thiel een perfecte plek. Dit gebied ligt aan het strand, waar je voldoende restaurants vindt om tot in de late avonduren van de lokale gerechten te genieten. Als je op zoek bent naar een feestje is Jan Thiel ook een uitstekende locatie. In het weekend wordt er vaak live muziek gedraaid of speelt er een lokale DJ. Van ieder weekend wordt iedere keer een groot feest gemaakt. Jan Thiel bestaat vooral uit accommodaties. Een klein nadeel voor de shopliefhebbers onder ons: Jan Thiel ligt ietwat uit de richting van leuke winkels en daarom ben je iets langer onderweg tijdens een dagje shoppen.

 

Mambo Beach

Dit beroemde strand is een favoriete plek voor veel toeristen. Bezoek Mambo Beach en huur een strandbedje om tot rust te komen. Zodra je weer genoeg van de zon hebt, kun je gaan winkelen in de boetiekjes of op het terras een drankje drinken. Er is hier dus een hoop gezelligheid te vinden. Mambo Beach is de ideale plek als je op zoek bent naar een hippe buurt met veel voorzieningen. Er is veel keuze wat betreft restaurants. Het populaire Mambo Beach kan vrij druk zijn, maar je hebt er in de buurt ook minder drukbezochte stranden.

 

Willemstad

De laatste Curaçao deals wijzen voornamelijk naar Willemstad. Dit is de hoofdstad van het eiland. In Willemstad vind je de bekende Handelskade, waar je een stukje geschiedenis kunt ontdekken. Tegenwoordig zijn de pakhuizen vervangen door kleurrijke gebouwen die symbool staan voor het eiland. Willemstad kent verschillende wijken, stuk voor stuk erg leuk om in te verblijven. Overal vind je winkels, restaurants en gezelligheid. De hoofdstad is dan ook de beste plek om te winkelen en om door gezellige straatjes te wandelen. Een hotel in de hoofdstad is een fantastisch idee voor mensen die graag de drukte opzoeken.

 

Westpunt

Dit gebied is perfect voor mensen die op zoek zijn naar de natuur. In tegendeel tot andere bekende stranden is de Grote Knip gratis te bezoeken. Je vindt hier dan ook veel locals. De Grote Knip is een prachtig strand dat omringd is door rotsen en bos. Het strand bevindt zich aan de westkust van het eiland. Boek een verblijf nabij dit strand en je zult gegarandeerd genieten van de natuur en één van de mooiste stranden. Daarnaast vind je in Westpunt ook authentieke dorpjes, een nationaal park en meer mooie stranden.

 

Reislustig geworden?

Heb jij spontaan zin gekregen om naar Curaçao af te reizen? Of weet je inmiddels waar je gedurende je vakantie op Curaçao wilt verblijven? Bezoek OpNaarCuracao.nl om te ontdekken wat Curaçao nog meer te bieden heeft!

Klein Curacao